Általános Szerződési Feltételek

Az MoziKlub webhely és ön (portál (továbbiakban: Felhasználó) közt létrejövő szerződés.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. Az oldal használatával ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.

1. Regisztráció

A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítson, vagy bármikor töröljön.

2. Műszaki követelmények

Azt követően, hogy a felhasználó regisztrált, a szolgáltatónál nem vonható felelősségre a szolgáltatás károsodásáért, törlésé-ért.

Továbbá nem vonható felelősségre a szolgáltatás elérhetetlenségért, és egyéb hibáiért sem.

3. A felelősség kizárása

A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi.

A szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja.

4. Kitiltás

A weboldalon bizonyos funkciók csak regisztrációt követően vehetők igénybe. A igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról kitiltást vonhat maga után.

5. Adatvédelem

A regisztráció során szükséges igazi, létező, élő E-mail cím megadása! A regisztrációkor eltároljuk a felhasználók E-mail címét, Nevét, Felhasználónevét, melyeket a személyességi jogok értelmében semmilyen körülmények között nem adjuk harmadik fél számára, viszont fenntartjuk a jogot ezen adatok statisztika jellegű felhasználására.

6. Módosítás

A Honlap egészét vagy részét bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, korszerűsíthetjük vagy visszavonhatjuk. Bármikor módosíthatjuk a felhasználási feltételeket a jelen szöveg átjavításával.

7. Ingyenes

Oldalunk használata teljesen ingyenes. Használat során semmiféle költség nem merül fel, az összes funkció bármiféle fizetés nélkül használható.

Bármilyen egyéb kérdése lenne érdeklődjön alábbi elérhetőségeinken:

E-mail: [email protected]